Karapınar Ziraat Odası > Haberler > ODAMIZDAN SAĞLIK ALANINDA YENİ BİR HİZMET DAHA

ODAMIZDAN SAĞLIK ALANINDA YENİ BİR HİZMET DAHA

Üyelerimizin tedavi amacıyla sıklıkla gittiği Konya Farabi Hastanesi ile Odamız sözleşme yaparak üyelerimize %25 indirim sağlanması protokolü yapıldı.Konuyla ilgili olarak Karapınar Ziraat Odası başkanı Durmuş Üner,Önceki yıllarda yine Konya Büyükşehir Belediye Hastanesi,Medova Hastanesi,Meram Akademi Hastanesi,Dünya Göz Hastanesi,Medicana Hastanesi ile de protokol yapılarak üyelerimizin sağlık indiriminden yararlanması amaçlanmıştır ve üyelerimize ciddi manada ekonomik menfaat saglanmıştır. Dedi,En son Farabi hastanesi ile de protokol imzalanarak,Karapınar Ziraat Odası olarak üyelerimizin indirimden yararlanabileceği özel hastane sayısı da beşe çıkmış oldu.dedi.Saglık indiriminden yararlanmak isteyen üyelerimizin odamıza bir adet vesikalık resimle başvuru yaparak üyelik kimlik kartı çıkartıp hastaneye ibraz etmesi yeterli olacaktır dedi.