Karapınar Ziraat Odası > Haberler > Çiftçilerimize Sağlık Hizmetine Devam

Çiftçilerimize Sağlık Hizmetine Devam

KARAPINAR ZİRAAT ODASI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HASTANESİ İLE ANLAŞARAK ÇİFTÇİMİZE SAĞLIK HİZMETİ SUNMUŞTUR.

Karapınar Ziraat Odası ile Konya Büyükşehir Belediye Sağlık hastanesi arasında 28.02.2017 tarihinde Ziraat odası üyeleri için indirimli Sağlık hizmetleri sözleşmesi yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Hastanesinde Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner ile Hastane müdürü Dr. Mehmet Ali Yazar 28.02.2017 tarihinde bir araya gelerek Hastane ile Oda arasında protokol anlaşması imzaladılar.

Ziraat Odasında kayıtlı Aktif üyelerin yararlanacağı sağlık hizmetleri şu şekilde olmuştur;

1-)Asgari yüzde kırk indirim uygulanacak işlemler

·         Muayene(Poliklinik)

·         Cerrahi işlemler(tüm ameliyatlar)

·         MR(emar)

·         Tomografi

·         Holter

·         Patoloji

2-)Asgari yüzde yirmi indirim uygulanacak işlemler

·         Kadın Doğum, Çocuk hastalıkları ve Cildiye (dermatoloji) muayene farkları

·         Doğum ve sezaryen farkları

·         Ücretli olarak hizmet verilen estetik ve güzellik uygulamaları, saç ekimi, diyetisyen danışmanlığı ve benzeri hizmetler

3-)İndirim uygulanmayacak işlemler

·         Cerrahi işlem olmayan tüm medikal yatışlar

·         Tetkik farkları

·         Hastane dışında yapılan tetkik ve benzeri işlemler

Başkan Üner;

Çok Değerli çiftçilerimiz için daha önce Konya Medicana hastanesi ile indirimli sağlık hizmeti sözleşmesi imzalamıştık.28.02.2017 tarihi itibari ile bu indirimli sağlık hizmetine Konya Büyükşehir Belediye Hastanesi ile de anlaşma imzalayarak üreticilerimizin hizmetine sunmuş bulunmaktayız.

Oda üyelerimizden Konya Büyükşehir Belediye ve Konya Medicana Hastanesine Sağlık sorunları nedeni ile gidecek olanların Odamızdan aktif üye olduklarına dair belge alıp hastanelere ibraz etmeleri halinde Sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecektir. Dedi:

Durmuş ÜNER