Karapınar Ziraat Odası > Haberler > Mısır Yetiştiriciliğinde Kaynak Kullanımı hakkında Çalıştay düzenlendi.

Mısır Yetiştiriciliğinde Kaynak Kullanımı hakkında Çalıştay düzenlendi.

Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Odamızın projelendirdiği ,Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından finans desteği sağlanan 'Danelik Mısır Üretiminde Kaynak Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi 'projemiz Oda Meclis Salonumuzda gerçekleştirilen panelde geniş çiftçi katılımı ile gerçekleştirildi.Panele Tarım Ekonomisi Öğr.Üyesi Prof.Dr.Zeki Bayramoğlu,Prof.Dr.Süleyman Soylu,Tarım Ekonomisi Öğrt.Üyesi Yar.Doç.Dr.Zühal Karakayacı,Dr.Aysun Yener, Merve Bozdemir,Karatay İlçe Tarım Müdürü Esat Altuntaş,Karapınar İlçe Tarım Müdürlüğü Ziraat Mühendisleri Mustafa Torus ve Fatih Çelebi,TMO Müdürü Sami Çınar,Tic.San.Odası Başkanı M.Kemal Sözen,Tic.Borsası Genel Sekreteri Halil Tüysüz,Basın Mensupları ve çok sayıda çiftçi üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.